Івано-Франківськ

Пішоходи-порушники стали причиною трьох аварій на Тернопільщині – деталі від поліції

9 січня поліцейські зареєстрували три автопригоди за один день.

original 2 1 scaled

В усіх дорожньо-транспортних пригодах порушниками виявилися пішоходи.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільщини, пише ПІК.

“У селі Криве Скалатської територіальної громади під колеса автомобіля Volkswagen Touran потрапив житель Скалата, 1945 року народження. Чоловік близько 6:55 переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Неосвітлена дорога, темний одяг та порушення правил дорожнього руху завершилися  летально для пенсіонера”, – йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП.

Ще одну аварію з пішоходом зареєстрували працівники поліції у Кременці. 86-річний чоловік потрапив під колеса Volkswagen Passat, коли намагався перейти дорогу у забороненому місці. Потерпілого з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення.

“№О 17:30 у Тернополі водій Hyundai Sonat на вулиці Микулинецькій збив перехожого. Черговою жертвою аварії знову став пенсіонер – тернополянин, 1953 року народження”, – інформує поліція.

Чоловік вирішив перейти дорогу за межами пішохідного переходу. Порушення правил дорожнього руху стали причиною переломів та тілесних ушкоджень, зазначають правоохоронці.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Дані факти внесені в ЄРДР згідно з частиною 1 та 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено