Івано-Франківськ

В Україні знімають комедію “Похорони Путіна”: кошти на фільм збирає фонд Єрмака

Сюжет розгортатиметься навколо святкування українцями смерті президента РФ Володимира Путіна.

В Україні знімають комедію "Похорони Путіна": кошти на фільм збирає фонд Єрмака

В Україні закликають українців жертвувати кошти на знімання фільму, для чого опублікували реквізити на сайті ГО “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії”, засновником та екскерівником якої є голова Офісу Президента Андрій Єрмак. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

Генеральним продюсером проєкту є Юрій Гобунов, режисер фільму — Михайло Куцик, оператор — Тім Аврамчук. У фільмі знялися Олексій Арестович, Юрій Горбунов, Світлана Тарабарова, співачка Квітка, Андрій Мацола, блогери ютуб-каналу Bamper TV Петро Бампер і Сергій Сус.

“Ми вирішили зняти фільм! Милий, сімейний, веселий фільм. Щоб багато пісень, усмішок та свята. І, головне, щоб назва була така добра-добра, — йдеться в описі проєкту. – У далекій галактиці живуть такі ж українці, як і ми. І там днями помер Путін. Тамтешні українці почали це гучно святкувати”.

На сайті ГО вказано, що “спілка підприємців теле та кіноіндустрії почала свій шлях з початком військового вторгнення РФ на територію України”. Зауважується, що серед волонтерів ГО, зокрема Юрій Горбунов, Ольга Сумська, Ірма Вітовська-Ванца, Артем Колюбаєв, Микола Чиханцов та низка інших акторів, підприємців, юристів, художників та громадських діячів.

Кошти пропонується надсилати на рахунки самої ГО (призначення платежу “Благодійна допомога”) та на картки в ПриватБанку та Монобанку, які належать Чиханцову М.А.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено