Івано-Франківськ

Бої за Соледар: росіяни брешуть, що захопили місто

Напередодні ввечері у Міністерстві оборони заявили, що ЗСУ продовжують тримати оборону Соледара.

Бої за Соледар: росіяни брешуть, що захопили місто

Бої за Соледар: заяви російських окупантів про захоплення міста на Донеччині не відповідають дійсності. Про це «Суспільному» заявив представник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, пише ПІК.

«Росіяни кажуть, що Соледар під їхнім контролем, це неправда. Деталі, у зведенні Генштабу, чекайте. ЗСУ роблять все можливе, щоб виснажити ворога та максимально знизити його потенціал», – сказав він.

Вночі власник ПВК «Вагнера» Євген Пригожин опублікував фото нібито із соляної шахти у Соледарі. Він заявив, що його бойовики «взяли місто під контроль». В Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ назвали цю інформацію ворожою інформаційно-психологічною операцією.

В Інституті вивчення війни також вважають, що росіянам не вдалося повністю захопити Соледар. У будь-якому випадку, підкреслили аналітики, взяття Соледара не віщувало б неминучого оточення Бахмута.

Заступниця міністра оборони Маляр стверджує, що підступи до наших позицій усіяні тілами загиблих бійців противника, але наші бійці мужньо тримають оборону.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено