Івано-Франківськ

На Прикарпатті з порушників міграційного законодавства стягнули понад 540 тисяч гривень

З України примусово повернули 7 громадян іноземних країн.

За 2022 рік в Івано-Франківській області виявили 147 іноземців з неврегульованим статусом (нелегальних мігрантів). З правопорушників-іноземців, а так само  громадян України, які сприяли або ж порушили законодавство у сфері міграції,  було стягнуто до держбюджету понад  540 тисяч гривень.

Про це інформує Управління ДМС в Івано-Франківській області, пише ПІК

“94 осіб цієї категорії притягнуть до адміністративної відповідальності, а пісня їх буде примусово повернено з України до країн походження чи в треті країни. Зокрема, у взаємодії з оперативниками УСБУ здійснено примусове повернення з України 7 громадян іноземних країн, перебування яких на території нашої країни суперечило забезпеченню національної безпеки”, – йдеться у повідомленні.

З території України також примусово видворили 3 іноземців, які згідно з рішеннями суду утримувалися у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом.

“До речі, зараз у цій установі утримуються п’ятеро осіб-іноземців, у тому числі й двоє громадян росії, щодо яких РНБО України запроваджено спеціальні обмежувальні заходи (санкції). Надалі до цих осіб так само буде застосовано процедуру примусового видворення за межі України”, – додали в Управлінні ДМС.

Майже кожному другому або 63 громадянам-іноземцям, які порушили законодавство України про правовий статус іноземців, у найближчі декілька років заборонено  в’їжджати на територію нашої країни.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено