Івано-Франківськ

Прийшло не багато людей: у Болехові обговорювали, як перейменувати вулиці громади (ФОТО)

У громаді сформували перелік вулиць, які пропонують назвати по-іншому.

Прийшло не багато людей: у Болехові обговорювали, як перейменувати вулиці громади (ФОТО)

У Болехові  упродовж двох місяців усі охочі надавали свої пропозиції щодо перейменування вулиць у вигляді письмових звернень на адресу виконавчого комітету. Громадські обговорення відбулися 10 січня 2023 року в приміщенні Болехівської міської філії обласного центру зайнятості. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

“До участі у слуханнях зареєструвалося порівняно небагато мешканців громади – 15. Проте на адресу міської ради надійшло кілька письмових звернень з пропозиціями щодо зміни назв тих чи інших вулиць з підписами їхніх мешканців. Їх також врахували”, – йдеться у повідомленні.

Учасники громадських слухань детально розглянули усі пропозиції щодо нових назв вулиць, які надійшли до міськвиконкому. Були заслухані та розглянуті і ті пропозиції, які надавали під час зібрання. Остаточне рішення з даного питання буде ухвалено на засіданні Болехівської міської ради.

У Болехові  упродовж двох місяців усі охочі надавали свої пропозиції щодо перейменування вулиць у вигляді письмових звернень
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено