Івано-Франківськ

Відома телеведуча допомогла придбати дім на Прикарпатті для дітей-сиріт із Луганщини

Будинок дітям купили завдяки спільній ініціативі телеведучої та благодійного фонду "Твоя опора".

455f5161517e4d95060d27f33bc0d631 scaled

Восени телеведуча Катерина Осадча разом із благодійним фондом “Твоя Опора” оголосила масштабний збір у розмірі 3,2 мільйона гривень на нове житло для дитячого будинку сімейного типу Целухіних.

До повномасштабного вторгнення Целухіни проживали в Рубіжному на Луганщині у великому будинку, який збудували власноруч Родина, яка вже двох мала власних дітей, опікувалася ще десятьма дітьми-сиротами різного віку, пише ПІК з посиланням на ТСН.

Після 24 лютого Целухіни ще деякий час залишалися в Рубіжному та сподівалися, що їхній дім стане їхньою фортецею, як це завжди було. Але після того, як один із дітей отримав осколкове поранення, родина прийняла рішення евакуюватися. Щоправда, не в повному складі – батько сімейства залишився, аби оберігати їхню “фортецю”. Однак після чергового обстрілу ворога чоловік загинув, а будинок Целухіних згорів вщент.

e94b18c96c88eeaf5782387f8940f44f scaled

За менш як місяць Катерині Осадчій разом із “Твоєю Опорою” вдалося заручитися підтримкою українців та іноземних донорів і зібрати навіть більшу суму.

На пошук і купівлю великого будинку на Івано-Франківщині, куди евакуювалася родина, пішло ще кілька місяців. Але нарешті Целухіни у своєму новому домі, і новорічно-різдвяні свята зустрічали вже також тут.

“На фото молодший Ярослав. Коли ми зустрічалися, мріяв мати своє окреме ліжко, адже спав з мамою, і де гратися. Радію і плачу від того, що вдалося, попри всі складнощі! Ми вдячні кожному, хто долучився до збору, за кожну переказану гривню”, – поділилася Осадча.

f20a08b08f7c62a08753a1d033d93c03 scaled

Залишок суми Катерина Осадча та ‘Твоя Опора” доплюсують до збору на житло для іншого дитячого будинку сімейного типу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено