Івано-Франківськ

323 доба війни в Україні: росіяни не припиняють обстрілів вздовж всієї лінії фронту

11 січня окупанти завдали 4 ракетних та 23 авіаційних удари. Окрім того, здійснили 69 обстрілів з РСЗВ в інших локаціях.

323 доба війни в Україні: росіяни не припиняють обстрілів вздовж всієї лінії фронту

Розпочалася 323 доба війни в Україні: російські загарбники продовжують обстрілювати населені пункти вздовж всієї лінії зіткнення. Про це вранці, 12 січня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка і Кремінна на Луганщині та Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Парасковіївка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Первомайське і Красногорівка Донецької області.
  • Поблизу населеного пункту Раденськ Херсонської області, російські загарбники побудували мережу окопів та бліндажів з використанням морських контейнерів, які перед цим облаштовувались під польовий шпиталь.
  • У тимчасово окупованому Криму оголошено набір найманців до новостворених так званих приватних військових компаній «щит» та «русич». Туди запрошують колишніх військовослужбовців та інших співробітників силових структур, в пріоритеті – офіцери. Щоб хоч якось зацікавити, потенційним кандидатам обіцяють високе грошове утримання, а також те, що їх нібито не будуть залучати до бойових дій на території України.
  • Авіація ЗСУ протягом минулої доби, 11 січня завдала 20 ударів по районах зосередження ворога, а також три удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.
  • За вчорашній день, наші воїни збили гелікоптер Ка-52, а також два розвідувальних БпЛА типу «орлан-10».
  • Наші ракетники і артилеристи уразили ворожий пункт управління, сім районів зосередження живої сили та три склади боєприпасів загарбників.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено