Івано-Франківськ

На Косівщині відбувся міжобласний турнір з греко-римської боротьби

Участь у змаганнях взяли спортсмени з Тернополя, с. Банилова Чернівецької області, м. Болехова, с-ща Верховини, с-ща Кутів, с. Космача та

FB IMG 1673637356115 scaled

Сьогодні, 13 січня, у Косівській дитячо-юнацькій спортивній школі “Гірське орлятко” відбувся XXIX традиційний міжобласний турнір з греко-римської боротьби серед спортсменів до 15 років.

Про це повідомляє Косівська міська рада, пише ПІК.

До Косова на змагання завітали спортсмени, майстри спорту та гості із м. Тернополя, с. Банилова Чернівецької області, м. Болехова, с-ща Верховини, с-ща Кутів, с. Космача та м. Косова.

FB IMG 1673637362897 scaled

«Щиро дякую тренерам за вашу щоденну роботу. Бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемоги» – зазначила Наталія Кучма, начальниця районної військової адміністрації.

На спортивному святі ветерани спорту, тренери та спонсори були відзначені подяками за підтримку та розвиток даного виду спорту на території Косівського району.

Яскравим доповненням турніру був виступ народного аматорського жіночого ансамблю бандуристок “Сонячна струна” Кутської селищної ради, який подарував присутнім чудові колядки.

Переможців і призерів турніру нагородили грамотами, медалями та цінними подарунками.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено