Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: ворог безуспішно наступає на Авдіївському напрямку

Триває 328 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково переможемо!
Ситуація на фронті: ворог безуспішно наступає на Авдіївському напрямку

Основні зусилля окупанти зосереджує на ведені наступу на Бахмутському напрямку. Веде безуспішні наступальні дії на Авдіївському напрямку. Про це ввечері, 17 січня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог намагається покращити тактичне положення, на Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках веде оборону.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.
  • Протягом доби, 17 січня ворог завдав 4 ракетних удари, 2 з яких по цивільному об’єкту міста Краматорськ Донецької області. Також  завдав 13 авіаційних ударів. Здійснив 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню.
  • Російські окупанти намагаються ізолювати людей на тимчасово окупованих територіях Херсонської області від доступу до альтернативних джерел інформації. Поряд із зупинкою трансляції усіх українських телеканалів, загарбники зробили доступним мобільний зв’язок лише російських операторів.
  • За наявною інформацію російські окупанти посилюють пошукові заходи своїх дезертирів на тимчасово захоплених територіях. Під приводом пошуку українських диверсантів, загарбники здійснюють рейди по населеним пунктам Херсонської області.
  • Авіація ЗСУ протягом доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Протягом доби нашими захисниками знищено ворожий літак Су-25.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 2 пункти управління, а також район зосередження окупантів, склад боєприпасів, станцію радіо-електронної боротьби та радіо-локаційну станцію.
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено