Івано-Франківськ

Страшенне горе: війна забрала життя ще двох воїнів з Прикарпаття

Сумна звістка знову надійшла у Калуський район, що на Івано-Франківщині.

326548862 6132333090111455 5237312897502405713 n scaled

Лазоришин Максим Вікторович, мешканець міста Калуш,  2001 р.н., служив інспектором прикордонної служби 2 категорії –  кулеметником прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування  прикордонного загону. 15 січня

Максим Лазоришин помер через отримані важкі травми  отримані при виконанні службових обов’язків.  Старшому сержанту. Йому було було всього 21 рік.

Литвинчук Костянтин Михайлович, мешканець міста Калуша, 1991 р.н., призваний на військову службу по мобілізації 7 березня 2022 року. Служив старшим сапером саперного відділення інженерно-саперного взводу.

Старший солдат Костянтин Литвинчук загинув 19 січня під час вогневого контакту з противником в районі населеного пункту Зелений Гай у Запорізькій області. Смерть пов’язана з виконанням військової служби.

Бракує слів, щоб передати сум і жаль… Непоправна втрата і невимовна туга для усіх, хто їх знав, хто з полеглими воїнами працював, товаришував, дружив… Страшенне горе і полум’я вічного болю для рідних, для батьків, які виростили і виховали своїх синів чудовими людьми, справжніми патріотами України. Низький вам уклін і щирі співчуття. Дякую вам, мужні і хоробрі наші воїни світла, добра і свободи! Спокою вашим душам, Герої. Світла і Вічна пам’ять!“, – написала у соцмережі голова Калуської РДА Жанна Табанець.

Додамо, що у Калуській громаді оголосили дні жалоби за загиблими військовими.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено