Івано-Франківськ

У Тернополі злодії викрали з автомобіля понад 42 тисячі гривень: їх розшукує поліція

Зловмисники проникли до автівки шляхом сканування сигналізації.

e1e779 315b73f4e075410b941f315a5b5b219f mv2

На автомобілі власниця не виявила жодних ознак злому чи пошкоджень, тому не одразу зрозуміла, що гроші зникли.

Повідомлення про крадіжку з автомобіля надійшло до співробітників Тернопільського райуправління поліції від жительки Чортківського району, пише ПІК з посиланням на пресслужбу поліції.

“Зі слів жінки, вона у справах приїхала до обласного центру. Автомобіль припаркувала поблизу супермаркету на вулиці Романа Купчинського. Заявниця мала необережність залишити гаманець на передньому сидінні автівки. Коли ж повернулася, виявила, що гроші, а це понад 42 тисячі гривень, викрали. За попередніми даними, зловмисники проникли до автівки шляхом сканування сигналізації”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі Тернопільського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Співробітники кримінальної поліції проводять оперативно-розшукові заходи для розшуку зловмисників, опрацьовують відео з камер спостереження.

Щоб не стати жертвою крадіїв, поліцейські радять подбати про безпеку свого майна. Зловмисники через вікна оглядають салони транспортних засобів щодо наявності цінних речей. Ніколи не залишайте на видних місцях барсетки, гаманці, сумки, телефони. Забирайте їх завжди з собою, навіть, коли виходите на декілька хвилин.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено