Івано-Франківськ

При Лисецькій лікарні відкрили нове відділення стаціонарної паліативної допомоги

Загалом у закладі може перебувати 40 пацієнтів.

FB IMG 1674753140437 scaled

Сьогодні, 26 січня, відкрили нове відділення стаціонарної паліативної допомоги при КНП «Лисецька лікарня», пише ПІК з посиланням на очільницю області Світлану Онищук.

“Ще  недавно тут були руйони, а зараз щоденно у закладі працює 16 високопрофесійних і мотивованих медичних працівників, а також психолог і капелан, щоб покращити якість життя та здоров’я пацієнтів відділення. Тут отримали прихисток, медичну, соціальну та духовно-психологічну допомогу вже більше, ніж три десятки одиноких літніх людей, які прибули із зони проведення бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1674753151065 scaled

Загалом у закладі може перебувати 40 пацієнтів.

Торік значну частину коштів обласного бюджету спрямували на придбання медичного обладнання.

FB IMG 1674753157279 scaled

“Оскільки з тимчасово окупованих територій є багато запитів щодо розміщення паліативних хворих, тому активно працюємо у цьому напрямку. Стараємося, щоб при лікарнях та соціальних об’єктах були підготовлені додаткові місця, де ми можемо приймати таких людей. На сьогодні створено 3 тисячі додаткових ліжко-місць для соціально-вразливих верств населення. Постійно формуємо запас медикаментів, котрий розрахований на три місяці”, – йдеться у повідомленні.

До створення відділення долучилися й благодійні фонди «Наш Сокіл» та «Восток-SОS».

FB IMG 1674753220351 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено