Івано-Франківськ

На Львівщині банківську працівницю підозрюють в привласненні коштів

Сума збитків, завданих банку, становить майже п’ятдесят тисяч гривень.

pipes.yahoo .com

На Львівщині слідчі повідомили банківській працівниці про підозру в службовому підробленні та привласненні коштів.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, пише ПІК.

Зловмисницею виявилася 50-річна жителька міста Сокаль.

“Підозрювана, головний кредитний фахівець однієї з банківських установ, зловживаючи службовим становищем, внесла до електронних систем банку недостовірні відомості про клієнтку та оформила від її імені фіктивну заяву на отримання споживчого кредиту нібито для придбання меблів. Кредитні кошти вона в подальшому привласнила – сума збитків, завданих банку, становить майже п’ятдесят тисяч гривень”, – встановили правоохоронці.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених трьома статтями –  ч.2 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп’ютерах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваній – позбавлення волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено