Івано-Франківськ

На Львівщині запровадили аварійні відключення електроенергії

Наданий обсяг електроенергії не покриває усіх потреб.

o 1ggmegiqf1krk17di14lmqsomg1k scaled

У п’ятницю, 27 січня, у Львівській області запровадили аварійні відключення світла. Сталося це у зв’язку з перевищенням ліміту споживання в регіоні, пише ПІК з посиланням на ТСН.

“У п’ятницю НЕК “Укренерго” встановило ліміт споживання для Львівщини на кожну годину доби окремо – від 445 мегават мінімально вночі до 532 мегават максимально вдень”, – наголошують у “Львівобленерго”.

Зазначається, що наданий обсяг електроенергії покриває орієнтовно лише половину потреб споживачів у Львові та області. Саме тому на Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень: крім помаранчевих, у вимкненнях будуть задіяні білі клітинки графіку “Можливі відключення”.

“Черговий обстріл російськими окупантами енергетичних об’єктів України вчора додатково погіршив ситуацію в енергосистемі. Енергетичні об’єкти не можуть працювати у режимі, який був до війни”, – йдеться у повідомленні.

Дізнатися графік та свою групу відключення можна на сайті loe.lviv.ua у розділі “Чому немає світла” або з допомогою чат-ботів “Львівобленерго”у Viber/Telegram.

Як повідомлялося,  27 січня в Одесі не будуть працювати трамваї та тролейбуси через проблеми з електроенергією.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено