Івано-Франківськ

Наступ на Донбасі, мінування мостів на Харківщині: головне від Генштабу на вечір, 2 лютого

Триває 344 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

Наступ на Донбасі, мінування мостів на Харківщині: головне від Генштабу на вечір, 2 лютого

В районі Тавільжанки Куп’янського району на Харківщині, противник готується до руйнування дорожньої інфраструктури, мінування мостів, дамб та переїздів. Про це ввечері, 2 лютого повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом доби ворог завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі міста Краматорськ Донецької області. Внаслідок чого пошкоджені 13 двоповерхівок, 3 чотириповерхівки, дитяча поліклініка, школа, гаражі та автівки, є жертви серед мирного населення.
  • Також противник завдав 3 авіаційних удари. Здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах населеного пункту Комишани Херсонської області. Внаслідок цього отримали поранення 4 людей, включно із 5-річною дитиною, яка перебуває у стані середньої тяжкості. Також окупанти уразили цивільну інфраструктуру міста Очаків на Миколаївщині.
  • Агресор продовжує активну розвідку та підготовку до наступу на окремих напрямках, здійснюючи заходи посилення своїх військ. Тривають наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Ворог зазнає великих втрат, особливо в особовому складі. На інших напрямках окупанти обороняються.
  • На тимчасово зайнятих територіях Донецької області росія готується до прихованої мобілізації. Зокрема, у місті Горлівка всі бюджетні та комунальні установи отримали наказ подати до окупаційного військового комісаріату списки чоловіків, які мають бронь. Усі ці люди будуть розглядатися спеціальними комісіями ворога з подальшим призовом на військову службу до лав противника.
  • Українська авіація протягом минулої доби завдала 4 удари по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський БПЛА типу “Мерлін”. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили та пункт управління противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено