Івано-Франківськ

Як зварити яйця без води і каструлі: простий спосіб

Знадобиться духовка. В цьому випадку нічого не трісне і білок не потече.

Як зварити яйця без води і каструлі: простий спосіб

Стало відомо, як варити яйця без води і навіть без каструлі. Спосіб, що не претендує на звання практичного, може допомогти в тому випадку, якщо місце на газовій плиті зайняте, а яйця варити потрібно і час не чекає. Про це пише ПІК з посиланням на agronews.

Як запікати яйця в духовці:

  • Спочатку треба дістати яйця з холодильника, щоб вони зігрілися до кімнатної температури, інакше шкаралупа неодмінно трісне.
  • Далі потрібно розігріти духовку до 160 градусів за Цельсієм. Ця температура вважається ідеальною.
  • Яйця просто поміщають на решітку в духовці, без будь-якої обробки. Якщо боїтеся, що шкаралупа трісне, можна помістити кожне яйце окремо у форми для кексів.

Скільки запікати:

  • За вказаної температури за 20-24 хвилини застигне білок, а жовток залишиться в середньому стані – не рідкий, але ще й не запечений.
  • За 25-27 хвилин щільним стане жовток. Він залишиться темно-золотистого кольору, тобто ще не розсипчастий.
  • За 28-30 хвилин буде повністю запечене яйце, яке можна кришити в салат або інші страви.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено