Івано-Франківськ

Дякую за каву в ліжко: відома телеведуча трепетно привітала чоловіка з річницею шлюбу

Українська телеведуча Катя Осадча і шоумен Юрій Горбунов 3 лютого відзначають шосту річницю весілля. 

Дякую за каву в ліжко: відома телеведуча трепетно привітала чоловіка з річницею шлюбу

Телеведуча Катя Осадча подякувала чоловікові за любов і сказала, що разом вони все переживуть. Відповідний допис вона написала у Інстаграм, пише ПІК.

“Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, спасибі за терпіння і мудрість, за кохання і за каву в ліжко. Складний час, але переживемо всі разом. Будемо розповідати онукам на їхніх весіллях, що головне чути одне одного, розуміти, поступатися… Саме так бабуся з дідусем пережили разом війну. Люблю тебе”, – зазначила Осадча.

Чоловік Юрій Горбунов відповів дружині взаємністю. І  сказав, що ніби знає Катю все життя:

“Шість років в офіційному шлюбі і вісім років разом! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було! Дякую тобі за все – ранки, ночі, спільні проєкти! І за наших чудових синочків, які виростуть в новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога! Кохаю тебе, Катрусе!” – написав Горбунов.

До слова, Осадча і Горбунов познайомилися на зйомках шоу “Голос країни”, де були співведучими. Їхні стосунки почали стрімко розвиватися. Через кілька років вони оформили свої стосунки. У шлюбі подружжя виховує двоє синів – Данила та Івана. Також у Осадчої є старший син Ілля від першого шлюбу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено