Івано-Франківськ

У Франківську відбулася сесія міської ради: що цікавого розглянули депутати (ФОТО)

У п’ятницю, 3 лютого 2023 року, відбулася позачергова 33 сесія Івано-Франківської міської ради.

IMG 8301 scaled

Попри повітряну тривогу, депутати встигли розглянути усі 22 питання, запропоновані на порядку денному головуючим Русланом Марцінківим, розповідає журналіст ПІК.

Зокрема, на початку засідання 132 загиблим військовослужбовцям з Івано-Франківської територіальної громади присвоїли звання “Почесний громадянин міста Івано-Франківська”. Відповідне рішення ухвалили депутати.

IMG 8277 scaled

Зокрема, депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до Президента України та прем’єр-міністра України із закликом повернути історію України до переліку обов’язкових предметів для вступу у виші.

Також народні обранцуі звернулись до Кабінету Міністрів України щодо скасування заборони на виїзд жінкам-депутаткам місцевих рад та представницям органів місцевого самоврядування.

Окрім того, депутати проголосували за утворення добровольчого формування територіальної громади, виконання бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади за 2022 рік, затвердження Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень на 2023 рік, а також продовження дії рішень на 2023 рік.

Із проголосованими проєктами рішень Івано-Франківської міської ради можна ознайомитися за посиланням: http://www.namvk.if.ua/prrishses/

ПІК пропонує вашій увазі фоторепортаж із позачергового засідання франківських депутатів:

Інформація доповнюється…

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено