Івано-Франківськ

Питання далекобійної зброї та винищувачів для України ” схоже, може бути вирішене” – Єрмак (Оновлено)

Ця заява пролунала на тлі зустрічі лідерів ЄС у Брюсселі, яка триватиме 9-10 лютого.

7cd8604 ze v ep foto op

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що питання далекобійної зброї та винищувачів для України вже розв’язане. Але потім змінив заяву.

Про це він написав у Telegram, передає ПІК з посиланням на Громадське.

Zapysaty 1

Доповнено о 15:13. Згодом Єрмак відредагував пост, написавши, що питання далекобійної зброї та винищувачів для України, «схоже, може бути вирішене»

Єрмак не надав жодних деталей цієї заяви, але пообіцяв оприлюднити їх згодом. Ми намагаємося отримати коментар від Офісу президента.

Ця заява пролунала на тлі зустрічі лідерів ЄС у Брюсселі, яка триватиме 9-10 лютого. У ній також особисто бере участь президент Володимир Зеленський, який лише вдруге за час повномасштабної війни здійснює закордонні робочі поїздки.

На зустрічі європейських лідерів обговорюють війну рф проти України та продовження підтримки ЄС Україні. Президент Зеленський вже виголосив промову в Європарламенті, де підтримав те, що Європа звільняється від залежності від російського викопного палива, корупційного впливу російського олігархічного бізнесу та від агентів російських спецслужб.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено