Івано-Франківськ

Укрзалізниця призначає потяг Хутір-Михайлівський — Київ — Тернопіль (РОЗКЛАД РУХУ)

Цей поїзд дасть мешканцям Сумщини сполучення з Вінниччиною, Хмельниччиною та Тернопільщиною
Укрзалізниця призначає потяг Хутір-Михайлівський — Київ — Тернопіль (РОЗКЛАД РУХУ)

Укрзалізниця призначає поїзд №769/770 Хутір-Михайлівський — Київ — Тернопіль. Поїзд відправлятиметься з Хутір-Михайлівського з 10 лютого о 16:34 по п’ятницях та неділях, прибуватиме до Києва о 21:52, а до Тернополя — о 6:15, пише ПІК.

“У зворотному напрямку, з Тернополя, поїзд слідуватиме тільки до столиці, відправлятиметься з 11 лютого по понеділках та суботах о 7:06 і прибуватиме до Києва о 14:44. У сполученні Київ — Хутір-Михайлівський поїзд курсуватиме з 12 лютого щодня, крім понеділків та субот”, – йдеться у повідомленні.

Відправлення з Києва — о 10:16, прибуття до Хутір-Михайлівського — о 15:55. Відправлення з Хутір- Михайлівського — з 14 лютого по вівторках, середах та четвергах о 16:34, прибуття до Києва — о 21:52.

“Квитки вже доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів”, – додають у компанії.

До слова, 8 лютого почав курсувати потяг Чернівці-Львів через Тернопіль. А також 25 лютого повертаються сучасні регіональні експреси на маршрути Харків — Конотоп та Коломия — Львів. Повернення вже традиційного для Тернопільщини модернового дизель-поїзда відбудеться на початку березня.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено