Івано-Франківськ

На Надвірнянщині створюють добровольче формування з жителів восьми громад (ФОТО)

З цього приводу відбулася нарада у начальника районної військової адміністрації Володимира Паська.

На Надвірнянщині створюють добровольче формування з жителів восьми громад (ФОТО)

На Надвірнянщині створять добровольчого формування, куди ввійдуть жителі восьми територіальних громад для сил оборони району. Це воєнізований підрозділ, сформований на добровільній основі та призначений для участі у підготовці та виконанні завдань тероборони в межах своєї громади.

Жителі не є військовослужбовцями, а саме формування не входить до складу Збройних Сил, зокрема частин сил територіальної оборони. Про це повідомляє Надвірнянська РДА, пише ПІК.

“Очільник району Володимир Пасько дав доручення підготувати відповідні пропозиції складу добровольного формування керівникам підприємств, установ, організацій та головам громад до наступної наради,яка планується на 18 лютого. Окрім того, військові ділитимуться власним досвідом для охочих приєднатись до добровольчого формування”, – йдеться у повідомленні.

Начальник Надвірнянського військкомату Володимир Козак доповів про мобілізаційну готовність у  районі. Військовослужбовець закликав місцевих жителів підписати контракт із ЗСУ, а майбутніх абітурієнтів вступати у вищі навчальні заклади, підпорядковані Міністерству оборони України на державну форму навчання.

На Прикарпатті гірські дороги захищають підпірними стінками: для чого (ФОТО)

До слова, також є потреба в транспорті, на фронт потрібно 13 вантажівок.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено