Івано-Франківськ

Тиждень тому приїжджав додому: на Донеччині загинув захисник з Рогатина

Ярослав Залипка був учасником АТО. З червня виконував бойові завдання у Бахмуті, Водяному.

Тиждень тому приїжджав додому: на Донеччині загинув захисник з Рогатина

На Донеччині, 7 лютого загинув 43-річний воїн з Рогатина Ярослав Залипка. 27 березня 2018 року до квітня 2021 року брав безпосередню участь в АТО та ООС на території Донецької і Луганської областей. Сумну звістку повідомила Рогатинська міська рада, пише ПІК.

Напередодні 24 лютого Ярослав Залипка отримав важку травму. А у червні 2022-го року все-таки «повернувся до своїх» захищати Україну. Ще тиждень тому рідні раділи зустрічі з воїном, який приїжджав додому. Нині одинадцятирічна донечка Діанка, дружина Ольга, батьки і сестра в глибокій скорботі.

“Не стало сина, батька, чоловіка і брата… Не стало нашого захисника. Щомиті пам’ятатимемо, якою ціною дається нам кожен крок до Перемоги… Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять захиснику України!”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: Ярослав Залипка народився у м.Рогатині. Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Відтак здобув освіту у Рогатинському державному аграрному коледжі за спеціальністю «зоотехнік». З червня 1999 року до жовтня 2000 року пройшов строкову службу. Його життя не було легким – війна, трагічна втрата доньки…

Про час зустрічі та чин похорону полеглого військово повідомлять згодом.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено