Івано-Франківськ

Відкриті шлюзи Каховської ГЕС: якими можуть бути наслідки на Херсонщині

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко переконаний, що дії росіян на Каховській ГЕС можуть призвести до екологічної катастрофи.

666 scaled

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко переконаний, що дії росіян на Каховській ГЕС можуть призвести до екологічної катастрофи. Про це він заявив в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“Росіяни підірвали шандори на Каховській ГЕС. Сьогодні рівень води, який скидається в річку Дніпро дуже великий. Це призводить до того, що Каховське водосховище стає мілкішим, а рівень води в Дніпрі різко підіймається. Зараз вже видно десятки кілометрів сухих берегів Каховського водосховища. Тому зараз дуже важко уявити наслідки цих дій росіян, якщо цього не зупинити”, – розповів Коваленко.

Міський голова Нової Каховки наголосив, що дії росіян можуть призвести страшних наслідків.

“Нижня частина Дніпра, там де розташована Каховка, навпаки повноводна. Оскільки вода з Каховської ГЕС постійно скидається. А от Каховське море зараз стає мілкішим з кожним днем. Наслідки важко уявити. Оскільки я не знаю всіх технічних моментів стосовно Запорізької АЕС. Однак, що стосується Херсонщини, то такі дії росіян можуть призвести до екологічної катастрофи“, – додав він.

58e759051f128d6e

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено