Івано-Франківськ

У Луганську окупанти переобладнали пологовий будинок під шпиталь – Генштаб

Триває 355 доба героїчного протистояння України проти російської навали і ми обов'язково вистоїмо!

У Луганську окупанти переобладнали пологовий будинок під шпиталь - Генштаб

У Луганську пологовий будинок окупанти використовують для лікування поранених військовослужбовців рф. Крім того, приміщення дитячої лікарні №3 також переобладнано під військовий шпиталь. Про це ввечері, 13 лютого повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом доби противник завдав 2 ракетних та 16 авіаційних ударів. Здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • На полігонах Білорусі тривають заходи бойової підготовки військ російської федерації. Водночас, противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів позицій наших військ, а також населених пунктів поблизу лінії зіткнення.
  • Цієї доби ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Волфине і Басівка Сумської області та Ветеринарне і Дворічанське Харківської області.
  • Ворог обстрілює населені пункти вздовж всієї лінії зіткнення з мінометів, артилерії та танків.
  • Почастішали випадки, коли мобілізовані військовослужбовці рф, які знаходяться у підрозділах, приданих до 1-го армійського корпусу Південного ВО, відмовляються йти у наступ.
  • Через це мобілізованих чоловіків з тимчасово окупованих росією територій Донецької області, знімають із другої та третьої ліній та відправляють на полігони. Там їх готують протягом двох тижнів та формують у штурмові підрозділи для наступу на Авдіївському напрямку.
  • Авіація ЗСУ протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження живої сили та станцію РЕБ противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено