Івано-Франківськ

Скачуть по російських танках: центр Києва заполонили кози Зіта і Мира (ФОТО)

Кияни часто помічають в центрі столиці чоловіка, який гуляє з двома кізочками. 

Скачуть по російських танках: центр Києва заполонили кози Зіта і Мира (ФОТО)

Центр Києва заполонили біленькі кози, які не бояться тривоги й скачуть по передмістю. Їх можна побачити  у скверику біля головного управління поліції, будівлі МЗС України, на схилах біля Українського дому, а також на Пейзажній алеї. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

Власник тварин Валерій працює охоронцем. Разом з сином живуть у закинутому будинку на Софійській вулиці. Поруч є гараж, який обладнано для утримування кіз. Ось чому кияни так часто бачать цих тварин у центрі міста.

“Зіті вже дев’ять років – доросла мудра тітка, продумана і дуже хитра, інколи шкоду робить. Якщо хоче “весілля”, то ми відвозимо її до цапа, це недалеко від Києва – ціна питання 350 гривень. Мира – донька Зіти. Вона народилася 26 березня минулого року, коли під Києвом стояли російські війська та велися активні бойові дії. Назвав її Мирою, бо усім нам хочеться миру і щоб закінчилась ця страшна війна”, – розповідає чоловік.

Зіта і Мира дуже допитливі. Їм цікаво все, що їх оточує. Вони не бояться людей у військовій або поліцейській формі. Підходять до них сміливо, дозволяють себе погладити.

“Коза в Києві, та ще й в центрі, це було спеціально задумано мною. Чому? Для радості в очах дітей, для посмішок на обличчях у дорослих. А діти? Де вони ще побачать козу? Лише в зоопарку або в мультику. А тут вона поруч, її можна погладити, погодувати, обійняти. Мої кози для людей – позитив, якого так усім не вистачає”, – пояснює Валерій Марченко.

c96c186bc6fe6dc5a940f0b85679c9db d573c52a64bbe0641798c921fc38d4cc scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено