Івано-Франківськ

росії бракує резервів, щоб посилити масштаб наступу на Луганщині — ISW

Триває основна фаза російської наступальної операції у Луганській області.

630 360 1646204562 489

росії, ймовірно, не вистачає наявних резервів, щоб різко збільшити масштаб або інтенсивність наступу.

Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW), пише ПІК з посиланням на “Громадське“.

російські сухопутні сили, як правило, розгортаються та воюють у звичайних доктринальних формуваннях і підрозділах, а не в батальйонно-тактичних групах чи інших спеціальних структурах.

«Відсутність критично важливих танкових підрозділів свідчить про те, що російські військові продовжують намагатися замінити техніку, особливо танки, втрачені під час попередніх невдалих наступальних операцій», — зауважили аналітики.

Там зазначають, що майже напевно російські сили все ще можуть мати деякі відновлені механізовані підрозділи в резерві. А проте перекидання цих обмежених резервів на лінію фронту в Луганській області навряд чи кардинально змінить хід наступу, що триває.

росіяни не мали достатньо часу для підготовки своїх мобілізованих резервістів до стандартів, достатніх для підтримки великомасштабної наступальної маневрової війни.

«Їм (росіянам — ред.) явно не вистачає обладнання, необхідного для комплектації своїх відновлених підрозділів. Таким чином, зведені 3-тя та 144-та мотострілецькі дивізії, що наступали на напрямку Луганської області, досягли незначних успіхів з початку наступу», — стверджують в ISW.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено