Івано-Франківськ

У Севастополі значно погіршилася криміногенна ситуація – Генштаб

Триває триста шістдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення.

Окупанти обстрілюють з артилерії тимчасово підконтрольні їм території - Генштаб

З початку 2023 року на тимчасово окупованій території АР Крим, зокрема, у місті Севастополь, значно погіршилася криміногенна обстановка, інформують у Генштабі ЗСУ 21 лютого, пише ПІК.

“Причиною стала поява екс-ув’язнених, які воювали у складі так званої пвк “вагнер” та були амністовані після завершення контракту. У разі затримання за скоєні злочини вони направляються не у виправні заклади, а назад на передову”, – йдеться у повідомленні.

Основне зі зведення:

  • Протягом доби противник здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі міста Херсон. Є жертви серед цивільного населення.
  • Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.
  • Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.
  • У зв’язку з високим рівнем дезертирства з лав російських окупаційних військ, з 20 лютого цього року в Чаплинському районі Херсонської області проводяться масові облави. Особливу увагу приділяють покинутим дачам та будинкам.
  • Авіація Сил оборони України за добу завдала 4 удари по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено