Івано-Франківськ

5 найкращих виробників сантехніки

Рейтинг популярних торгових марок, яким можна довіряти.

Обираючи сантехнічне обладнання для дому, більшість покупців звикла звертати увагу на критично важливі характеристики, як от матеріал, з якого виготовлені вироби, дизайн, вартість. Однак багато що може розповісти навіть просто назва бренду.

Відомі компанії з репутацією надійних виробників у своєму арсеналі мають сучасне обладнання, використовують передові технології, а часто й власні інноваційні розробки, а також відбірну сировину, що не може не позначатись на якості продукції.

Всім, кому потрібна сантехніка в Івано-Франківську, ми пропонуємо ознайомитись з рейтингом популярних торгових марок, яким можна довіряти.

076472 1 713011

Kolo — поєднання досвіду та інноваційного підходу

Ванни, біде, умивальники, душові кабіни та піддони від польської фірми з більш ніж 60-річною історією уособлюють відмінне поєднання традицій та сучасності.

Бездоганна якість та стильний дизайн точно оцінять усі, для кого рівнозначно важливі і практичний, і естетичний аспекти. Продукція бренду допоможе обладнати затишний куточок у ванній кімнаті. Колекції Rekord, Nemea, Status, Runa, Idol вражають продуманим до найменших деталей виглядом та функціональністю виробів.

ZZH T39608E01 000 01 16 9 16 9

Grohe — синонім надійності та елегантності

Продукція німецького виробника отримала чималу популярність в Україні та інших країнах Європи завдяки довговічності та надійності. Кожен продавець сантехніки порадить вам звернути увагу на товари цієї торгової марки, адже оминути їх — означає позбавити себе можливості створити ексклюзивний інтер’єр ванної кімнати. Придбання сантехнічного обладнання з каталогу Grohe — це завжди вдалі інвестиції в продукт високої якості.

crea metemorphoses v3 bathroom 1 contemporary mp,sISS6mmkqlrZqcjaWqSZ

Cersanit — широкий асортимент на будь-який смак

Ще один впізнаваний польський бренд сантехніки зарекомендував себе на українському ринку лише з найкращого боку. Ви можете облаштувати ванну кімнату в єдиному стилі, обравши акрилову чи керамічну ванну, унітаз, раковину, змішувач і навіть дзеркала та меблі з однієї колекції. Так загальний дизайн приміщення буде витриманий у певній інтер’єрній концепції, а всі елементи взаємодоповнюватимуть одне одного.

Roca A21291100R 4308 Aquada.com.ua fTYAc4f

Roca — розкіш з іспанським характером

Сантехніка цієї торгової марки, що належить до елітного цінового сегмента, вражає довершеним дизайном та довготривалим терміном служби. Компанія на всі 100% впевнена у якості виробів, тож надає офіційну гарантію, а чавунні, акрилові та сталеві ванни виробника задали настільки високу планку, що залишаються одними із найкращих на світовому ринку. Серед популярних колекцій варто виокремити Victoria, Eco Frame, Gap, Debba, Easy.

bc3d5f82a7136113d60d2c6a290b2420

Aqua Rodos — українська гордість

Очевидно, зазначена компанія заслужено опинилась у списку найкращих виробників сантехніки поруч з визнаними у всьому світі лідерами цього сегменту. Аква Родос — це відмінна якість за доступною ціною, що не може не тішити українських споживачів. На сайті торгової марки ви знайдете усе, що потрібно для обладнання ванної кімнати в довершеному сучасному стилі.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено