Івано-Франківськ

Польща закрила останній пункт пропуску для білоруських вантажівок

Призупинення руху діятиме допоки білоруська влада не зніме обмеження для польських перевізників.

2db8c7aaff915e934c5f5d455d5a2f8b scaled

Від 21 лютого Польща закрила останній пункт пропуску “Кукурики-Козловичі” для білоруських вантажівок. Обмеження не поширюється на пасажирські перевезення на прикордонному переході в Тересполі.

Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі, передає ПІК з посиланням на ТСН.

“У зв’язку з обмеженнями, накладеними білоруською владою на польських перевізників щодо можливості перетину кордону на білорусько-литовському та білорусько-латвійському прикордонних переходах, міністр Маріуш Камінський ухвалив рішення обмежити рух для білоруських вантажних транспортних засобів на прикордонному переході Кукурики-Козловичі”, – йдеться у повідомленні МВС Польщі.

Призупинення руху діятиме допоки білоруська влада не зніме обмеження для польських перевізників, наголосили у відомстві. Водночас білоруські перевізники можуть їхати до Білорусі через Литву та Латвію.

Нагадаємо, 10 лютого Польща закрила прикордонний перехід у Бобровниках з метою державної безпеки. Це був останній працюючий перехід у Гродненській області.

У відповідь у МЗС Білорусі оголосили про обмеження для польських перевізників. Внаслідок цих обмежень вони можуть в’їжджати до Білорусі та виїжджати через будь-які прикордонні переходи для вантажних автомобілів, але лише “на польсько-білоруській ділянці кордону”. Вони не можуть використовувати прикордонні переходи Білорусі з Литвою та Латвією.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено