Івано-Франківськ

“Королі репу”: вийшов тизер української музичної драми з Ірмою Вітовською і Wellboy

Стрічка вийде в широкий прокат влітку 2023 року.

a445e3f f 13039

Вийшов офіційний тизер української музичної драми “Королі репу” режисера Мирослава Латика.  Українська прем’єра фільму Латика відбулась на Одеському кінофестивалі ще у 2021 році. Однак повномасштабна війна затримала вихід “Королів репу” на великі екрани, повідомляє УП, пише ПІК.

“Королі репу” – історія про дорослішання, що поєднує в собі кримінальну інтригу та любовну лінію, замішану на українському репі. За сюжетом, 17-річний випускник сільської школи на прізвисько Казан (його грає Михайло Дзюба) мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Прямуючи до своїх мрій, Казан готовий ризикувати, але обставини скеровують його життя в іншому напрямку.

Крім Михайла Дзюби, у фільмі знялися Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис та інші. Також одну з головних ролей у фільмі зіграв український співак Wellboy (Антон Вельбой).

Композитором та саундпродюсером фільму виступив український музикант Cepasa. Свої пісні для “Королів репу” написали такі виконавці як Kalush, Kazka та Krechet.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено