Івано-Франківськ

На Франківщині на одній з високовольтних підстанцій створять 3D модель

Отримана модель буде багатофункціональною.

Zapysaty 9

На Івано-Франківщині на одній з високовольтних підстанцій буде створена 3D модель, інформує “Прикарпаттяобленерго“, пише ПІК.

Модель використовуватиметься диспетчером для управління роботою підстанцією та для навчання фахівців із використанням технологій доповненої реальності.

Це стало можливим у ході реалізації інноваційного проекту eFORT, учасником якого є «Прикарпаттяобленерго». Фахівці компанії спільно з партнером компанією i-Solution Labs та міжнародними партнерами з 8 країн Європи, працюють над створенням новітньої моделі цифрових підстанцій, що надалі буде використовуватися для покращення управління енергетичною інфраструктурою.

«Українські енергетики без перебільшення роблять подвиг, підтримуючи роботу енергосистеми та оперативно відновлюючи енергопостачання після руйнувань, які принесла війна. Разом з цим, іншим питанням надзвичайної важливості є планування повоєнного відновленні електромереж на вищому технологічному рівні з використання кращих світових практик, – розповідає Андрій Грабчук керівник проекту зі сторони прикарпатських енергетиків

Товариство активно розвиває співпрацю з передовими науково-дослідними установами та технологічними компаніями Європи в сфері впровадження енергосистем нового покоління, здатних забезпечити високий рівень конфіденційності  даних та стійкість до зовнішніх загроз.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено