Івано-Франківськ

У військоматі пояснили, як повістка прийшла загиблому співаку зі Львова

Районний територіальний центр комплектування не отримав інформацію про загибель чоловіка.

611af867f60ca3fec8278acb11d6a199 scaled

Шевченківський районний територіальний центр комплектації міста Львова надіслав повістку Василеві (сценічне ім’я – Владіслав) Левицькому — співаку, який загинув у автомобільній аварії ще 2015 року. Вказано, що чоловік мав з’явитися до територіального центру комплектації 27 лютого.

“І мертвим, і живим, і ненародженим… Цікаво, чим члени Шевченківського РЦК та СП займаються на роботі, разом зі своїм в.о. керівника??? Згідно закону про мобілізацію, до центру комплектації викликають людину, яка загинула  майже вісім років тому…” – про цей випадок повідомила на своїй Facebook-сторінці львів’янка Мар’яна Волошин.

У Львівському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували випадок. Зазначається, це сталося через те, що районний територіальний центр комплектування не отримав інформацію про загибель чоловіка, пише ПІК з посиланням на ТСН.

Як повідомив начальника Львівського ОТЦК та СП Олександра Тіщенка, повістки виписували за списками від Шевченківської районної адміністрації.

«Ми зробили запит, щоб вони подали нам списки тих, хто зареєстрований на території Шевченківського району. І за списками, які нам надали в електронному варіанті, всім виписали повістки. Це не провина ТЦК, ТЦК виписує тим людям, які стоять на обліку. Шевченківська райадміністрація не повідомила нас, що ця людина померла», — пояснив начальник Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко.

Водночас у Шевченківському РТЦК та СП зазначили, що інформацію про смерть Владіслава Левицького не отримували.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено