Івано-Франківськ

Чистка газової колонки: довіряйте професіоналам

Сьогодні неможливо уявити помешкання без газової колонки. Це найдоступніше та надійне обладнання для підігріву холодної води.

jklsreiermkl scaled

Газова колонка одночасно подає гарячу воду в кілька точок відводу в кран на кухні, в кран і душову кабіну ванної кімнати. Втім, пошкодження апарату спричиняє багато побутових незручностей.

Незалежно від терміну служби, газові водонагрівачі навіть найвизнаніших виробників іноді виходять з ладу. Недостатня швидкість нагріву води, жовте та зелене полум’я у пальнику, гучний гул під час роботи, чорні пластівці сажі є наслідками неперіодичного чи некваліфікованого технічного обслуговування газових колонок на https://trubolub.com.ua/uslugi/chistka-gazovoj-kolonki-tb/

Ознаки необхідності чищення колонки:

В основному чистка газової колонки буде потрібно при появі однієї з нижче перерахованих ознак:

  • Суттєво знижений обсяг гарячої води (колонка не в змозі забезпечити нормальний напір). При цьому тиск у мережі холодного водопостачання залишився тим самим, а гаряча вода йде тоненьким струмком навіть при повному відкритті крана або змішувача.
  • При використанні гарячої води вона має невелику температуру (вода йде з гарним напором, але її температура залишає бажати кращого, іншими словами заледве тепла).
  • Автоматика теплового контролю відключає газовий пальник практично відразу після розпалу, що свідчить про перегрівання теплообмінника.

Саме ці фактори можна вважати основними причинами, що порушують нормальну роботу газового водонагрівача.

razobrat kolonku2 1

Кожен власник газової колонки повинен розуміти, наскільки важливо проводити регулярне технічне обслуговування. Особливо важливою складовою в цій процедурі є чистка газової колонки – це чистка пальника.

Якісно очищений пальник дозволяє забезпечити краще спалювання палива та ефективне нагрівання в холодні часи та збільшує термін служби колонки. Якщо пальник буде засмічений, то це призведе до слабкого нагрівання, нестабільної роботи або навіть поломки апарата.

Якщо ви помітили поломку, то звертайтеся до «Trubolub» де працюють професіонали, які відремонтують вашу газову колонку.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено