Івано-Франківськ

“Кому війна, а кому дерибан землі”: воїн Назарій Кішак про оборудки із землею у Карпатах (ФОТО)

Назарій Кішак обурений, адже оборудки відбуваються в той час, коли воїни ЗСУ боронять Україну на передовій, стикаючись із ворогом щодня.

069850831b871bb8 scaled

Військовий з Івано-Франківська Назарій Кішак оприлюднив інформацію про те, що землю у Поляницькій ОТГ під час війни крадуть гектарами.

Таку гучну заяву воїн 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців ЗСУ зробив на основі своїх спостережень, зокрема, як у «на сайті відкритих даних земельного кадастру України можна чітко відслідкувати, як однією датою реєструють масово ділянки».

«Зокрема, голова Поляницької сільської ради Микола Поляк та «місцеві князьки» використовують землю та бюджет громади для власного збагачення та матеріальної вигоди наближених до них людей, їх покровителів», – йдеться у дописі.

author thumb 5548811b6454d6ed523733da234447d6

Микола Поляк

Назарій Кішок обурений, через те, що такі оборудки відбуваються в той час, коли воїни ЗСУ боронять Україну на передовій, стикаючись із ворогом щодня.

«В глибокому тилу, не побоюсь цього слова, внутрішні вороги дерибанять нашу Батьківщину, наші Карпати», – каже захисник.

Відтак, комбат своїм дописом закликав відповідні органи «звернути особливу увагу на дану ситуацію та прийняти відповідні міри».

«Вважаю, що час справедливості настав. Вона має восторжествувати не тільки на передовій лінії фронту, але й в середині країни. Тільки так ми подолаємо ворога, тільки так збережемо Батьківщину для наших дітей!», – додав Кішак.

111

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено