Івано-Франківськ

На Херсонщині окупанти змушують школярів вивчати конституцію, історію та літературу РФ

Триває триста сімдесят сьома доба російського широкомасштабного вторгнення.

Російські окупанти не полишають спроб оточити Бахмут - Генштаб ЗСУ

В населеному пункті Стрілкове Генічеського району тимчасово зайнятої території Херсонської області, в місцевих закладах початкової освіти вчителі та вихователі окупаційної так званої “влади” змушують учнів і батьків залишатися після занять та вивчати конституцію та законодавчі акти російської федерації, а також ворожу історію та літературу. Під час перерв дітей примушують вчити та співати російський гімн.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні сьомого березня, пише ПІК. 

335016723 994406168204854 7137733496897613435 n scaled

Основне зі зведення:

  • Основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Продовжує марний наступальні дії в районі Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Бахмута, Кам’янки, Авдіївки та Мар’їнки Донецької області.
  • Протягом доби противник завдав 19 авіаційних та 1 ракетний удар, а також 5 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза російських ракетних ударів залишається значною по всій території України.
  • На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.
  • На Куп’янському та Лиманському напрямках противник намагається прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку ворог продовжує наступати. Не припиняє штурмувати місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та Бахмут. Ворожих обстрілів зазнали Залізнянське, Дубово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Диліївка, Торецьк, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.
  • На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник здійснив марні наступальні дії.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.
  • Авіація Сил оборони України завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 російський зенітний ракетний комплекс ППО “Бук-М1-2” та 3 райони зосередження живої сили противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено