Івано-Франківськ

Українці подали в Дії понад 300 тис. заявок про пошкоджене внаслідок війни майно

Завдяки цій послузі у Мінцифрі додатково маємо контакти власників такого житла.

large scaled

Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі, зазначив, що завдяки цій послузі додатково фіксуються контакти величезної кількості власників такого житла, з якими можна буде своєчасно комунікувати, коли розпочнеться процес відшкодування та відновлення.

Керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі зауважив, що  українці можуть сповістити про пошкоджене майно у наслідок бойових дій, оформивши заявку на порталі або у застосунку “Дія”.

“Ключова особливість полягає у тому, що виплати, які потім будуть здійснюватися на відшкодування та відбудову пошкодженого або зруйнованого майна, не стільки будуть пов’язані з інформацією, яку надавала людина при подачі заяви, тому що є комісії, які проведуть оцінку пошкоджень та перспективи відновлення. Завдяки цій послузі ми додатково маємо контакти власників такого житла“, – пояснив Мстислав Банік.

На сьогодні вже у Дії є  319 368 заяв від людей.

Коли безпосередньо держава буде починати процес відшкодування за пошкоджене майно, потім будуть прийматися рішення по зруйнованому житлу чи будуть будуватися нові будинки – це все дасть можливість комунікувати з такою величезною кількістю людей”, – додав керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено