Івано-Франківськ

Авто з-за кордону: яку схему придумав шахрай, який видурив у жителів Тернопільщини 200 тис грн

Аферист тривалий час "годував" обіцянками замовників.
a0a907eaf44445fe3e6d5e759d3f7f98

фото ілюстративне

Поліцейські розшукують шахрая, який видурив у подружжя з Чортківського району 228 тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв потерпілим доставити автомобіль з-за кордону.

Проте свою обіцянку не виконав і гроші замовникам не повернув, інформує ПІК з посиланням на поліцію Тернопільської області.

“Потерпілі на одному із сайтів знайшли оголошення про послуги щодо пригону та розмитнення автомобілів. Автор оголошення розповів, що уже тривалий час займається цим та скинув фото автівок, які може наразі пригнати з-закордону. Після того, як замовники визначилися з транспортним засобом, незнайомець попросив передоплату. Отримавши частину коштів — згодом видурив у них ще половину суми від вартості авто. Загальна сума, яку перерахували потерпілі, – 228 тисяч гривень”, – встановили правоохоронці.

Аферист тривалий час обіцяв, що вже невдовзі автівка буде у замовників, а згодом перестав виходити на зв’язок і видалив усю переписку.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 190 ККУ (шахрайство), особа зловмисника та його місце перебування встановлюється.

Поліцейські закликають жителів області не вестися на спокусливі пропозиції і в жодному випадку не перераховувати гроші наперед незнайомцям. Оплачуйте товар лише після його отримання. Не довіряйте випадковим людям та сумнівним оголошенням у соціальних мережах.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено