Івано-Франківськ

РФ зазнає в Україні важких втрат, – британська розвідка

Смертність бойовиків, мобілізованих зі сходу в понад 30 разів вища, ніж у "мобіків" з Москви. 

Російська армія надалі зазнає важких втрат, однак наслідки мобілізації різняться в регіонах РФ. Про це мовиться у звіті розвідки Великої Британії у твіттері.

Експерти ствердили, що РФ надалі зазнає важких втрат у війні проти України, однак наслідки цього різко відрізняються в різних регіонах країни. Найбагатші міста – Москва і Санкт-Петербург – залишилися відносно неушкодженими відповідно до чисельності їхнього населення. Особливо це стосується сімей еліти країни.

“21 лютого 2023 року російські високопосадовці були сфотографовані в перших двох рядах аудиторії під час виступу президента путіна з промовою про стан нації.  Відомо, що жоден з них не має дітей, які служать в армії”, – звернули увагу в розвідці.

Так, у багатьох східних регіонах РФ смертність  у відсотковому відношенні до населення у 30+ разів вища, ніж у Москві. Зокрема найбільше страждають етнічні меншини: в Астрахані близько 75% жертв припадає на казахів і татар.

“Оскільки Міністерство оборони РФ намагається вирішити проблему постійного дефіциту особового складу, ізоляція більш заможних і впливових елементів російського суспільства, найімовірніше, залишатиметься головним питанням“, – резюмували аналітики.

Нагадаємо, за минулу добу ЗСУ ліквідували майже 1100 окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено