Івано-Франківськ

У тяжких боях з окупантами трагічно загинув Віталій Качкан з Франківщини

Ямницька громада знову переживає непоправну втрату

Geroj Vitalij Kachkan 768x515 1

11 березня 2023 р. прийшла сумна звістка про підтвердження загибелі Віталія Качкана. У вересні 2022 р. зв’язок з ним обірвався. З того часу офіційно вважався одним з військовослужбовців, які зникли безвісти. 

Серце земляка зупинилося під час виконання бойового завдання 7 вересня 2022 р. від поранень, несумісних з життям, у результаті ворожого ракетного обстрілу російськими військами у Донецькій області.

Народився Віталій Качкан 01 червня 1978 р. у Рибному. В березні 2022 р. Герой пішов захищати рідну землю від окупанта. Головний сержант Віталій Качкан служив на передовій оператором протитанкового відділення протитанкового взводу єгерського батальйону однієї з військових частин.

“Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника,  який віддав своє життя, оберігаючи Батьківщину. Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою України!“, – йдеться у повідомленні на сайті Ямницької територіальної громади. 

Заупокійний парастас (панахида) відбудеться у середу, 15 березня, о 18:00 год. у домі полеглого за адресою с. Рибне, вул.Шевченка, 9.

Чин похорону відбудеться у четвер, 16 березня, о 13:00 год.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено