Івано-Франківськ

У Ворохті побували кращі стрибуни України: яка мета зустрічі (ФОТО)

Ворохтинець Віталій Калініченко і верховинець Євгеній Марусяк - лідери збірної України зі стрибків на лижах із трампліну.

У Ворохті побували кращі стрибуни України: яка мета зустрічі (ФОТО)

У Ворохті учні ліцею і селищний голова Олег Дземб’юк зустрілися із кращими стрибунами України. Основний лейтмотив зустрічі – привернути суспільну увагу до цього видовищного виду спорту.

Хлопці приїхали на зустріч, одразу ж після завершення стрибків із трампліну К-90 у рамках чемпіонату України, де Євген зайняв першу сходинку, а Віталій фінішував третім. Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

“Спортсмени розповіли про себе, початок спортивного шляху та як їм вдалося досягнути успіхів на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Як відзначили стрибуни, рецепт успіху надзвичайно простий – віра в себе та свої сили, постійні і наполегливі тренування та велике бажання досягнути найвищих спортивних вершин”, – йдеться у повідомленні.

На завершення відбувся цікавий діалог спортсменів із присутніми школярами, “обмін” акаунтами у соцмережах і традиційна фотосесія.

У Ворохті побували кращі стрибуни України: яка мета зустрічі (ФОТО) 333882714 884284342681414 2420026586110380034 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено