Івано-Франківськ

У Ворохті хотіли вирішити проблему з паркуванням: чому не вдалося

Цю проблему розглядали на сесії міської ради.
У Ворохті хотіли вирішити проблему з паркуванням: чому не вдалося

У Ворохті, на сесії обговорювали різні шляхи вирішення проблеми паркування в центральній частині селища. І здавалося б, знайшли рішення, яке влаштовує усіх, але не всі його підтримали. Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

Зокрема, говорили про те, щоб:

З 1 червня 2023 року заборонити паркування у центральній частині смт Ворохта квадроциклів, іншої спеціальної техніки), яка використовується для надання комерційних послуг з перевезення пасажирів.

Заборонити паркування  таксі та транспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів (крім громадського транспорту) на зупинках вздовж автомобільної дороги Р-24 «Татарів – Кам`янець-Подільський»

До 1 червня  комунальному підприємству «Селищне комунальне підприємство» облашувати додаткові місця для паркування транспорту в центральній частині смт Ворохта. Місце для облаштування стоянки повинна запропонувати постійна комісія з розгляду земельних питань, містобудування і екології.

“Здавалося б, що такий варіант влаштує всіх і рішення буде прийняте. Та не так сталося, як гадалося. Дев’ять із дванадцяти присутніх депутатів підтримали рішення, а троє утрималося. Рішення не прийняте!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено