Івано-Франківськ

росія продовжить стріляти ракетами по Україні, – представник ГУР Міноборони

Виробництво, яке зараз є на території російської федерації, воно не покриває всі витрати збройних сил росії.

На Тернопільщині російська ракета влучила у п'ять будинків: які наслідки атаки

Усі крилаті ракети, які зараз виробляє росія, одразу застосовуються для завдання удару по Україні.

Про це повідомив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі національного марафону, пише УП.

За його словами Росія наразі використовує весь спектр ракетного озброєння, яке у неї є. Це свідчить про те, що великих запасів, які були до цього уже не існує.

 “Розвідка фіксує, що виробництво зараз, яке є на території російської федерації, воно не покриває всі витрати збройних сил росії. Через це ми відмічаємо, що минулого разу удар – це близько 30 крилатих ракет – таку кількість росія здатна виготовити за місяць. І відповідно все, що йде з конвеєра – все йде для нанесення удару. Тому що в будь-якому випадку вони повинні мати стратегічний запас. Вони не можуть обнулитися до нуля по всіх видах ракетного озброєння. Таким чином ми робимо висновок, що, по-перше, будуть продовжувати наносити удари, по-друге, масованість цих ударів буде залежати від тих запасів, які вона накопичує. А це впливатиме на терміни”, – зазначив Скібіцький.

За його словами, частота ударів, які може завдати росія, зменшилася.

“Якщо раніше вони могли наносити удари кожного тижня, то зараз, ми бачимо можливо, раз на місяць, а в подальшому це може бути і менше. Бо одне діло плани, які вони для себе будують стосовно виробництва ракет і зовсім інше це реальність. Санкції діють і впливають на виробництво”, – підкреслив представник ГУР Міноборони.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено