Івано-Франківськ

У Чернівцях чоловік погрожував підірвати гранату: рух вулицею перекрили

У Чернівцях на вулиці Емінеску працюють правоохоронці, рух повністю перекрили.

iICxwzTUgaU8u22uPbFA.w695 e1679059839727

Невідомий чоловік намагався потрапити до приміщення апеляційного суду, що  в Чернівцях, пише Медіа агентство АСС.

«Прийшов батько засудженого, апеляція якого розглядалася. Дізнавшись, що синові змінили міру запобіжного заходу на взяття під варту, він хотів потрапити у залу суду до сина. На пункті пропуску, де стоїть металошукач, його запитали про заборонені предмети. Він дістав з карману гранату.  Після перемовин з працівниками судової охорони, які сказали, що не пустять його до зали судових засідань, він вийшов та стояв у арці, біля входу до апеляційного суду. З чоловіком провели перемовини, він добровільно віддав гранату та травматичний пістолет», – розповів на місці події Руслан Дударець, начальник Нацполіції у Чернівецькій області,

Причиною такого поводження чоловіка став вирок, який у суді винесли його синові. Відомо, що судили його за вчинення воєнного злочину в умовах воєнного часу.

Наразі чоловікові інкримінують незаконне поводження зі зброєю, тривають слідчі дії. Поліцейські з’ясовуватимуть, звідки в чоловіка зброя, проводитимуться експертизи.

Відомо, що чоловік – діючий військовослужбовець.

«Чоловік не висловлював ніяких погроз, натомість казав, що не вдоволений таким суворим вироком своєму сину», – уточнив Руслан Дударець.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено