Івано-Франківськ

Атаки по окупантах у Джанкої: у Генштабі ЗСУ назвали цілі

Окупаційна "влада" Джанкоя ввела в місті режим надзвичайної ситуації муніципального рівня.

aa1fc09ae3de758327269425b583e20b

У Генштабі розповіли, що метою ударів по тимчасово окупованому Джанкою було зупинення логістичного забезпечення РФ у тимчасово окупованих Мелітополі та Херсоні.

Про це інформує в Military Media Center в.о. начальника Головного управління бойових ударних систем Генштабу ЗСУ полковник Сергій Баранов.

“Джанкою є одним із вузлів, які є на гілці логістичного шляху, який, наприклад, йде до Мелітополя чи Херсона. Тому одна з причин завдавання такого ураження була якраз або повне зупинення, або перешкоджання логістичному забезпеченню тих угруповань противника, які знаходяться на нашій території“, – сказав Баранов.

Представник Генштабу наголосив, що вибухи у тимчасово окупованому місті Джанкой не порушать постачання боєприпасів до півострова Крим, адже є й інші залізничні вузли, зокрема, в Сімферополі.

Що відомо

Російсько-окупаційна “влада” підтвердила вибухи на півночі Криму, у Джанкої, але не уточнила причину “бавовни”. Гауляйтер півострова Сергій Аксьонов заявив про “успішну роботу ППО”.

Про це сказав так званий “очільник” анексованого Криму Сергій Аксьонов у телегерам-каналі.

У районі Джанкоя відпрацювала ППО. За попередніми даними,уламки пошкодили домоволодіння та магазин.На жаль, одналюдина поранена”, – йшлося у заяві.

Згодом стало відомо, що дрони на залізничній станції у Джанкої пошкодили локомотивне депо, будівлю охорони вокзалу, товарно-матеріальний та паливний склади. Про це, посилаючись на власні джерела, повідомило російське видання ASTRA.

Там виникли перебої в електромережі локомотивного депо. Окупаційна “влада” Джанкоя ввела в місті режим надзвичайної ситуації муніципального рівня.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено