Івано-Франківськ

Швидко освоїли системи ППО Patriot: українські військові вразили американських інструкторів

Нашим бійцям дали додаткову, інтенсивну підготовку, яка рідко доступна навіть їхнім американським колегам.

Швидко освоїли системи ППО Patriot: українські військові вразили американських інструкторів

Українські військові зуміли вразити американських інструкторів тим, як швидко вони навчились керувати системами ППО Patriot. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“Наша оцінка полягає в тому, що українські солдати є вражаючими та швидко навчаються завдяки своїм широким знанням у сфері протиповітряної оборони та досвіду в зоні бойових дій”, — сказав генерал Шейн Морган, виконуючий обов’язки командувача Форт-Сіллом і Центром передового досвіду.

За його словами, їм було легше, хоча ніколи не буває легко зрозуміти темп і технічне обслуговування. Вони найкращі з кращих у тому, що вони роблять для протиповітряної оборони України.

21 березня американські офіційні особи також заявили, що танки Abrams будуть розгорнуті швидше, ніж очікувалося, хоча українські офіційні особи кажуть, що потрібна багато досконалішої зброї, щоб відбити наступ Росії.

США та їхні союзники знають, що двох комплексів Patriot, які надходять в Україну – одну нададуть США, іншу спільно Німеччина та Нідерланди – буде недостатньо, щоб захистити цілі українські міста від комплексних російських ракетних атак.

“Patriot не зможе захистити все місто Київ, наприклад. Але це буде краще, ніж ті системи протиповітряної оборони, якими зараз користуються українці, які не можуть захистити від російських балістичних ракет”, – сказав один високопосадовець оборони.

Українські військові чоловіки та жінки віком від 19 до 67 років тренувалися з 7 ранку до 6 вечора, шість днів на тиждень протягом 10 тижнів, повідомили посадовці. Багато з них були кваліфікованими інженерами до війни, а деякі з них мають численні ступені, і всі вони були відібрані українськими воєначальниками для навчання в США.

“Я вважаю, що лише завдяки їхньому бойовому досвіду вдома, вони змогли легко розібратися в речах. Це найкраще, що я бачив досі, хоча я тренував багато країн”, – сказав CNN один з американських тренерів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено