Івано-Франківськ

Словацька дієтологиня пояснила, що треба їсти, щоб позбутися “великого живота”

За словами медика, щоб позбутися вісцерального жиру зовсім не обов’язково сидіти на жорсткій дієті.

Словацька дієтологиня пояснила, що треба їсти, щоб позбутися "великого живота"

Дієтолог зі Словаччини Триста Брест назвала 3 прості продукти, які ефективно борються з “великим животом”. За її словами, великий живіт свідчить про те, що в організмі виробляється велика кількість запальних білків, які збільшують загрозу розвитку серцевих захворювань, інсульту і діабету другого типу. Про це повідомляє Обертинська територіальна громада, пише ПІК.

“Щоб позбутися від відкладень в області живота зовсім необов’язково сидіти на фруктах, овочах і кефірі. Вирішити проблему допоможе вживання кмину. Дана пряність, яку зазвичай додають до м’ясних страв і картоплі, зменшує жирову масу і стабілізує рівень інсуліну”, – зазначила вона.

Також аналогічними властивостями володіє квашена капуста. Цей продукт підвищує стресостійкість організму, активізує обмінні процеси, сприяє зниженню рівня холестерину, покращує роботу травної системи і навіть має омолоджуючий ефект. Причому медик рекомендувала вживати не тільки капусту, але і розсіл, який прекрасно бореться з запорами.

Крім цього позбутися від жиру на животі допоможуть жирні сорти риби. Це не обов’язково повинні бути дорога сьомга або форель. Такими ж властивостями володіють більш бюджетні варіанти-скумбрія і оселедець. У цих сортах риби містяться корисні жирні кислоти омега-3, які просто необхідні для правильної роботи організму і позбавлення від жиру.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено