Івано-Франківськ

На Прикарпатті ремонтують шелтери, у яких виявили порушення

Ремонти тривають у 18 шелтерах.

142 7bd0e

Як повідомляли, лютому на Франківщину приїжджав Уповноважений Верховної ради України з прав людини Дмитро Лубінець. Тоді він виявив в шелтерах для переселенців ряд проблем. 

Наразі у 18 прихистках для переселенців проводять ремонти, повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлани Онищукв ефірі “Суспільне. Спротив”, пише ПІК.

“Ми виправляємо всі зауваження, на які нам вказали. На жаль, Уповноважений з прав людини не зміг відвідати всі заклади. В тих, до яких були зауваження, ми працюємо, виправляємо, робимо ремонти. Тобто максимально забезпечуємо хороші, якісні умови. Є багато викликів, проблем, з якими будемо справлятися”, — каже Онищук.

Голова ОВА додає, що виявлені проблеми пов’язані з тим, що Прикарпаття не було готове прийняти стільки людей.

“Спочатку створювали ліжкомісця у школах, садочках, різних соціальних об’єктах. Ми прийняли велику кількість соціально вразливих верств населення — людей з інвалідністю, діточок з інвалідністю, сиріт, позбавлених батьківського піклування. Тож терміново готували умови для того, щоб люди, які втікають від обстрілів, знайшли надійний прихисток на Прикарпатті”, — пояснює Світлана Онищук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено