Івано-Франківськ

На Закарпатті вітчим гвалтував 12-річну дівчинку, а мати не заважала: дитина сама звернулася у поліцію

Це відбувалося у селі Калини Тячівського району. Зараз вітчим та матір дівчинки знаходяться під арештом.

На Закарпатті вітчим гвалтував 12-річну дівчинку, а мати не заважала: дитина сама звернулася у поліцію

На Закарпатті і подружжя неодноразово ґвалтувало свою 12-річну доньку, знімаючи це на камеру мобільного телефона. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“29 березня дівчинка сама звернулась до правоохоронців. Вона вирішила це розповісти після того, як дізналась про резонансну історію із несправедливим рішенням суду щодо зґвалтування трьома підлітками з села Верхні Ворота неповнолітньої дівчини. За словами потерпілої, вітчим неодноразово ґвалтував її, починаючи з липня 2021 року”, – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що мати неповнолітньої змушувала дівчинку вступати в статевий контакт з нею та вітчимом. У помешканні подружжя правоохоронці виявили докази того, що зґвалтування своєї ж дитини горе-батьки фільмували на камеру. Під час огляду судово-медичним експертом у дівчинки виявлено множинні розриви жіночої пліви.

Відомо, що насилля до дитини почали вчиняти ще з 7-річного віку. Перше зґвалтування дівчинка пережила, коли поверталася разом зі вітчимом додому з гостювання. Тоді насильник зґвалтував її пальцями.

При погодженні затримання правоохоронці наразилися на незрозумілу позицію прокурора щодо автентичності файлів та причетності вітчима та матері щодо вчинення тяжкого злочину стосовно неповнолітньої дитини. Зараз дівчинка знаходиться під опікою соціальних працівників.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено