Івано-Франківськ

Лукашенко запропонував припинити бойові дії в Україні

Він запропонував оголосити перемир'я "без права переміщення, перегрупування військ, без права перекидання зброї, боєприпасів, живої сили та техніки".

277624 GettyImages 1247180727 new 960x380 0 scaled

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував припинити бойові дії в Україні, поки не почалася ескалація, і оголосити перемир’я.

Про це інформую російські пропагандистські ЗМІ.

Лукашенко запропонував оголосити перемир’я без права на переміщення, перегрупування військ з боку і України, і Росії, а також без права перекидання зброї, боєприпасів і військової техніки.

За його словами, Росія повинна буде використати всі свої військово-промисловий комплекс і армію, якщо Захід спробує використати перемир’я у своїх цілях. Він зазначив, що це треба буде для запобігання ескалації конфлікту.

Самопроголошений президент Білорусі наголосив, що єдиний шлях для припинення війни – це переговори без попередніх умов. Водночас він обурився тому, що Зеленський відмовився вести переговори з РФ.

Раніше Москва неодноразово наголошувала, що готова до переговорів. При цьому мирна угода повинна була включати приєднання тимчасово окупованих територій до складу РФ. Президент України Володимир Зеленський відмовився від цих переговорів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено