Івано-Франківськ

Укрпошта готує до випуску нову поштову марку «Kalush Orchestra»

Урочисте спецпогашення пройде в місті Калуш Івано-Франківської області разом з фронтеменом Kalush Orchestra Олегом Псюком та учасниками гурту.

FB IMG 1680608152710 scaled

10 квітня Укрпошта презентуватиме нову поштову марку «Kalush Orchestra».

“Урочисте спецпогашення пройде в місті Калуш Івано-Франківської області разом з фронтеменом Kalush Orchestra Олегом Псюком та учасниками гурту. Також погашення спеціальним штемпелем «Перший день» відбудеться в цей день у Києві”, – повідомила Івано-Франківська ОДА.

FB IMG 1680608406923 scaled

“Тираж поштової марки «Kalush Orchestra» – 780 000 примірників або 130 000 аркушів. Вартість марки складає 15,00 грн, ціна маркового аркуша – 90 грн. До поштової марки випущено конверт «Перший день», художній конверт та листівку. Автор марки – Святослав Романчак, автор картки – Юрій Сосницький, художниця конвертів – Олеся Вакуленко”, – йдеться у повідомленні.

З 4 квітня в Поштовому маркеті відкривається передзамовлення на поштовий набір «Kalush Orchestra», який включає марковий аркуш, художній конверт та листівку. По передзамовленню можна буде придбати не більше 5 наборів на одне замовлення. Для придбання набору перейдіть за посиланням.

Придбати новий поштовий випуск, починаючи з 10 квітня, можна буде у філателістичних магазинах Укрпошти та в міських відділеннях поштового зв’язку, а також онлайн – у Поштовому маркеті. На продаж продукції у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше 5 одиниць кожного виду на одне замовлення.

Усі власники філателістичних абонементів від сьогодні отримають посилання на оплату цього випуску на свої електронні скриньки.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено